fbpx

Медия

Vivace RF срещу белези от акне, старчески петна, стрии и бръчки

Vivace® Radiofrequency (RF) е революция в минимално инвазивното стягане и контуриране на лицето, шията и тялото. Дерматологичната процедура стимулира производството на колаген в тялото ви, за да осигури незабавни резултати, които се подобряват с времето. Ако сте готови да намалите или премахнете белези от акне, старчески петна, стрии или бръчки и постигнете великолепна, блестяща кожа - това лечение е за вас.

Vivace RF използва комбинация от технологии и златни игли, които контролирано проникват в кожата, в резултат тя става свежа, бляскава и подмладена. Сред ползите и са изглаждане на бръчки и стягане на кожата, особено подчертано около очите, заличаване на несъвършенства и пигментации, белези от акне и разширени пори. Vivace RF е носител на награди за най-добро устройство за грижа за кожата - за 2018, най-добра минимално инвазивна процедура - за 2018, а компанията производител получи награда за RF компания и най-добра компания за грижа за кожата.


Какво представлява устройството Vivace RF?


Апаратурата представлява иновативната терапия Vivace RF базирана на RF методика използваща златни игли, които контролирано и абсолютно безболезнено проникват на необходимата дълбочина и провокират мощна регенерация на кожата и подкожието. В съчетание на дермално топлинно въздействие и комбинирана LED светлина, апаратурата се явява медицинско решение на редица кожни и естетични проблеми. Vivace RF премахва фините бръчки и линии по кожата, видимо я стяга и повдига контура на лицето и шията. Особено видими са резултатите в периорбитална зона за стягане на кожата, заличаване на тъмните кръгове около очите, както и намаляне на съществуващи торбички.

Огромният плюс на методиката е, че може да провокира производството на еластин, който ние рязко спираме да произвеждаме още след 18 годишна възраст и редица зони на лицето започват да се отпускат и дават уморен вид. С тази уникална по рода си технология абсолютно безопасно се превантира появата на всички несъвършенства на кожата, особено в областта на очите, шията и околоочната зона.

Параметрите при терапия са индивидуални като енергия, продължителност на импулса, дълбочина на проникване на финните златни игли. Прецизната скорост позволява методът да е атравматичен и безболезнен, използван целогодишно без съобразяване с активното излагане на слънце.

Процедурата е подходяща за всеки тип кожа, което я прави удачен избор за пациенти, които искат да премахнат несъвършенствата от лицето си и да се сдобият със свежо излъчване след излагане на слънце. Двата пола могат абсолютно равнопоставено да се възползват от ефекта на модерната апаратура, като пакетите за мъже и жени са индивидуализирани в зависимост от половото различие в структурата на кожата.

Освен стандартният режим за дълбоко въздейстие, на помощ при свиване на порите и заличаване белезите от акне, активно акне и някои пигментни петна, апаратурата предлага отделен специфичен накрайник работещ със синя светлина и осъществяващ противовъзпалителен ефект.

Благодарение на това високо технонологично влияние на кожата, цялостния и вид се подобрява, усилва се кръвоснабдяваненото, резистеннтността и на външни въздействия, стимулира се производството на колаген, еластин, хиалуронова киселина и епидермални растежни фактори отговорни за цялостния и имунитет. Процедурата е подходяща за всяка възраст, което я прави универсален избор за пациенти, които искат да премахнат несъвършенствата от лицето си и да се сдобият със свежо излъчване.

В зависимост от нуждите на кожата са и различните протоколи като бройка и интервал между сесиите, зададени параметри и комбинации на златните игли. Процедурата е подходяща за комбиниране с други лазерни методики. За гарантиран резултат се препоръчва съчетание с почистващи и хидратиращи процедури в една сесия или в отделни. Цялостния резултат може да се допълни с витализиращи коктейли през създадените от златните игли канали, което още повече помага за постигане на съвършена красота на кожата.

Апаратурата е одобрена от Американската асоциация по храните и е горещо препоръчвана за подобрение на качеството на кожата след усложненията от Ковид пандемията заради ефекта й да оздрави тъканите.

За тяхното предотвратяване и увеличаване резултата от процедурата се препоръчва в домашни условия ползване на медицинска козметична грижа. За комфорт по време на сесиите се препоръчва поставяне за кратко на анестетичен крем. Непосредствено след процедурата е възможно краткотрайно зачервяване при по-чувствителен тип кожа.

Дерматологична клиника Вивадерма е най-комплексният и оборудван център, с най-съвременни лазерни технологии в полза на дерматология и естетична медицина. Той заема завидно място сред останалите клиники в световен мащаб с уникалните си лазерни технологии.

Най-важното предимство, което той притежава са ескпертните индивидуални протоколи за работа върху конкретни пациентски нужди и проблеми от адванс дерматолога д- р Ива Стоилова.

Абонирай се сега за новини от нас

Абонирай се за бюлетина и вземи ваучер от vivaderma за

-10% отстъпка за процедура
по избор

и още екслузивни оферти

Промени предпочитания за бисквитки