fbpx

Сравнение на процедури

Чудите ли се коя процедура за лице да изберете?

Открийте подходящите за Вас и търсените резултати процедури, таргетиращи конкретна нужда. Нашите бюти експерти обобщиха основните прилики и разлики между най-предпочитаните процедури за лечение на акне или белези от акне, лифтинг на лицето, почистване или избелване на кожата.

За да сте сигурни, че желаната от Вас процедурата е напълно подходяща за Вашата кожа, препоръчваме да запазите час за безплатна консултация с бюти терапевт онлайн или на телефон 0888 618 400.

Лифтинг на лице

Открийте нашия наръчник за ефективни и безопасни лифтинг процедури и запазете за по-дълго младежкия, освежен вид на кожата.

4(2)
Лечение на акне

Тайната за почистената и сияйна кожа. Открийте процедурите за лечение на акне, препоръчани от нашите бюти терапевти.

6(1)
Почистване на лице

Подчертайте своята естествена красота с някоя с нашето задълбочено сравнение на най-предпочитаните процедури за ексфолиране и хидратиране на кожата.

5(1)
Избелване на кожата

Открийте как ефективно да изравните своя тен и да прикриете пигментациите с нашето подробно сравнение на най-предпочитаните процедури за избелване на кожата.

1(4)
Лечение на белези от акне

Кажете сбогом на белезите от акне, като се запознаете с разнообразните начини за подобряване на външния вид на кожата във Vivaderma. За да има тя отново гладък и безупречен вид.

Абонирай се за бюлетина и вземи ваучер от vivaderma за

-10% отстъпка за процедура
по избор

и още екслузивни оферти

Промени предпочитания за бисквитки