Ultherapy
BG EN DE

Ultherapy

Ultherapy е наложена в световен мащаб процедура за лифтиране на кожата на лице, шия, брадичка и вежди. Процедурата  отстранява отпуснатата от времето кожа чрез фокусиран ултразвук без да е необходим престой в къщи  за възстановяване.

Ултера е нехирургична медицинска процедура приравняваща се с оперативния естетичен резултат, като се създава  нов колаген дълбоко в кожата като ефекта се разгръща в продължение на  3-6 месеца. Терапията с Ulthera се извършва под ултразвуков контрол, което прави сеанса много прецизен и позволява индивидуалициране на нивата за работа спрямо структурата на кожата на пациента. Отнема около час за доставяне на необходимата енергия и без нужда от възстановителен период за тъканите пациента се връща към своето ежедневие. Много рядко може да има лек оток, краткотрайно преходно зачервяване, изтръпване и  чувствителност при докосване.

Ultherapy сама по себе си е изключително ефективна процедура за начален стимул и продължаващ във времето ефект на синтез на нов млад колаген, но в зависимост от стила и начина на живот на пациента се прави бъдещ план като част от мерките предотвратяващи естествения процес на стареене.

Повечето пациенти се нуждаят само от една процедура за видим сравнителен резултат, но все пак ако очакванията са за значително по-добър ефект може да се  извърши повече от една процедура. Ето защо при много отпусканата  кожа и слаб биологичния отговор на кожата  към ултразвука за  създаване повече нов колаген процедурата може да се повтори след 6 месеца. Няма противопоказания за комбинации с други антиейдж методи в естетичната медицина, както инвазивни като филъри, ботулинов токсин, мезотерапия, така и неинжекционни като лазерните и други енергийни източници.

Ultherapy® e най-новата ни терапия и смятамe, че фактите говорят сами:

е първата и оригиналната патентована система за терапия с фокусиран ултразвук за скулптиране, лифтиране и изглаждане на отпусналите и увиснали зони на лицето, шията и деколтето.

E единствената неинвазивна и нехирургична ултразвукова технология с най-висок статут  -  одобрена и сертифицирана от FDA clearance (Американската агенция по лекарствата).

Съживява собствения колаген и еластин чрез естественият биологичен механизъм.

Е единствената терапия, при която има визуализация на дермалните слоеве в реално време - при осъществяването на самата терапия.

Е с видимо забележителни, естествено постигнати, продължителни резултати. Необходима е една процедура годишно. Действието е разгърнато на 100% само в рамките на 2-3 месеца и дълготрайноста е за 12 до 18 месеца, при някои пациенти дори повече.

Над 1 милион терапии в цял свят и за тази година 2019 апарата получи златна награда.

Предимства
  • Комплексно решение
  • Подходящо за всеки тип кожа
  • Доказана безопастност
  • Бързи, естествени резултати
Консултация

Не се притеснявайте да ни потърсите, за да направим консултация и да изготвим индивидуален пакет от процедури.