Лечение с Colibri
BG EN DE

Colibri

Това е процедура за стягане, повдигане, премахване на излишната кожа и изглаждане на бръчките. Апликаторът COLIBRI използва най-силната    енергия, подобно на хирургичен нож за нехирургично повдигане на   клепачите, премахване на бръчки около устните, както и при ксантилазми. С  голяма прецизност се обработват труднодостъпни анатомични зони, като по този начин се  дава решение на проблема с отпуснатата и излишна кожа, която по принцип се нуждае от хирургична интервенция с удължен възстановителен период. COLIBRI използва енергия базирана на уникална медицинска технология, при която се произвеждат микроплазмени искри. Енергията се доставя чрез накрайник със специална форма, който създава контролирани микроперфорации.  Тази микроаблация води до свиване на кожата в зони,  подложени на многократни движения
 /ние мигаме по 20хил. пъти дневно, по 1200 пъти на час, ето защо тази зона старее най-рано/. COLIBRI предлага високоефективна алтернатива на повечето инвазивни методи използвани в нашето съвремие.
  COLIBRI е високоефективно допълнение към процедурите за лице с ACCENT PRIME. Пациентите, които се възползват от тази процедура могат да се пахвалят с много по-гладка и подмладена кожа.
Предимства
  • Комплексно решение
  • Подходящо за всеки тип кожа
  • Доказана безопастност
  • Бързи, естествени резултати
Консултация

Не се притеснявайте да ни потърсите, за да направим консултация и да изготвим индивидуален пакет от процедури.