Clear skin за акне
BG EN DE

Clear skin за акне

Alma ClearSkin 

е първата технология, която комбинира неаблативен лазер с едновременно  охлаждане по време на процедурата и вакуумна технология за лечение на акне безопасно и ефективно. Това е уникална технология, която гарантира трайното лечение на проблема „пъпки“  от нашите специалисти, както и едновременно с това и заличава белезите от акнето.

   Неаблативният Er.Glass 1540nm лазер е новаторска технология, прониква дълбоко в кожата, унищожава трайно бактерията на акнето и намалява производството на себум, оставяйки кожата незасегната, т.е. лекува основните причини на акнето  без лекарства и без болка. Вакуумен механизъм извлича насъбраният себум от порите, контактното охлаждане предпазва кожата и позволява безопасно и ефективно лечение на  проблемите на  кожата. Терапевтичната схема ще Ви бъде определена в зависимост от състоянието на вашата кожа.

      Лечението с охлаждащия Er.Glass лазер с вакум обхваща всички форми на акне, включително кисти и гнойни пъпки, като в същото време постига  подмладяващ ефект, намалявайки видимостта на белезите чрез стимулиране обновяването на колагена.  Лечението е подходящо за всички видове кожа, няма странични ефекти и постига заглаждане на тена и дълготрайни забележими резултати.

Предимства
  • Комплексно решение
  • Подходящо за всеки тип кожа
  • Доказана безопастност
  • Бързи, естествени резултати
Консултация

Не се притеснявайте да ни потърсите, за да направим консултация и да изготвим индивидуален пакет от процедури.