Imperium med 400
Imperium med 400
Imperium med 400
BG EN DE

Imperium med 400 тяло

Това технологично чудо максимално изразява новата концепция в дерматологията и естетичната медицина - по най-натурален начин да съхраним и възстановим младостта и здравето на лицето и тялото. Апаратурата принадлежи на линията Imperium и името не е случайно. Това е  високотехнологичнo устройствo за лечение в професионалната естетика чрез емисии на енергийни потоци с висок интензитет, които чрез многослойно въздействие водят до незабавен и видим терапевтичен резултат.

 

Тази апаратура, работеща на принципа на „ интелигентната енергия“,  може да активира, ускори и усили интра - и извънклетъчните процеси и да се пребори с дисфункционални и патологични състояния в тъканите на човешкия организъм.

 

По своето същество това е единствената апаратура, която в такъв мащаб може да доведе до детоксикация на тъканите от оксидативния стрес, залегнал в основата не само на стареене на организма, а и причина за поява на болестите. Отстраняването на свободните радикали е толкова значим момент и е абсолютно необходим, за да се постигне ефективност на всички останали процедури. Нещо повече- до сега в естетиката говорихме за технологии на детоксикация и подмладяване на кожата, а чрез Imperium Med 400 вече осъществяваме детоксикация и антиайдж терапия на мускулите. Това е първата по рода си терапия ,която може да моделира мускула – както да го релаксира подобно на ботулиновия токсин, така и да го тонизира. Можем да повдигнем и подчертаем обема на мускулите в средната част на лицето за постигане на ефект подобен на този след поставяне на филъри, както и да ги модулираме за подчертаване на контура на лицето. Най-впечатляващ е ефектът при тялото. Масата на мускулите там е водеща за контурите на тялото. Imperium Med 400 може да изгради „бразилското дупе“, както да лифтира бедрото, така че да издължи силуета и да подчертае съвършенството на пропорциите. Някои колеги наричат процедурата „Термоджим“, но по своето същество се различава от фитнес тренировките заради възможността при терапията с Imperium Med 400 да:

 

1. Обхване абсолютно целия обем на белите и червени мускулни влакна

 2. Детоксикация, непостижима в тренировъчните зали

 3. Огромният плюс е  завършека на терапиите с активиране на клетъчния метаболизъм, отново привилегия на апаратурата.

4. Използването на топлинната патентована енергия е още нещо уникално в технологията.

КОНТУРИРАНЕ НА ТЯЛОТО И ЦЕЛУЛИТНА ТЕРАПИЯ С ИМПЕРИУМ МЕД 400

 

Целулитът е заболяване на хиподермата според последните медицински трактовки, макар много разпространето, то изисква леченние!

 

Проявява се чрез:

 

 •     Увеличаване на броя и обема на подкожните адипоцити
 •     Намаляване на основния мускулен тонус
 •     Намаляване на васкуларността на мускулния слой под мастния компонент
 •     Намален приток на кръв към хипоксия и следователно ограничено предлаганена кислород, хранителни вещества и хормони
 •     Лоша реакция на хормонално липолитично действие, стимулирана от диетата, защото те (кислород, хранителни вещества и хормони) са сведени до минимално количество.

Имайки предвид също така, че увеличаването на натрупването на мазнини не е съпътствано от съответно нарастване на васкуларността, състоянието се влошава и навлиза в порочен цикъл на еволюцията: по-малко кръв, намален метаболизъм, отлагане на мазнини, променена съединителна тъкан, фиброза, възли и целулит.

Отлаганията на излишната мазнина затрудняват оксигенацията, причинявайки клетъчна хипоксия и предизвикват нарушена функция на мастната клетка. По отношение на анатомията на повърхностния слой мазнина (хиподерма), която има периферно местоположение, тя засяга:

 1. Промяна на циркулацията и микроциркулацията
 2. Увеличението на млечната киселина поради липса на кислород
 3. Последващото увреждане на клетъчните мембрани с драматична загуба на чувствителност към липолитични стимули.

За влошаване на ситуацията съдействат и венозни антигравитационни клапи, които увеличават инконтиненцията си, което предизвиква застой на токсини и атакуване на вече увредените клетки. Многофакторната етиология на заболяването изисква глобален подход в лечението и перфектното решение за това е Imperium Med 400.

Предимства
 • Комплексно решение
 • Подходящо за всеки тип кожа
 • Доказана безопастност
 • Бързи, естествени резултати
Консултация

Не се притеснявайте да ни потърсите, за да направим консултация и да изготвим индивидуален пакет от процедури.