Криолиполиза
Криолиполиза
Криолиполиза
BG EN DE

Криолиполиза

Криолиполизата е метод за трайно отстраняване мастни клетки, чрез изстудяване без да уврежда кожата, мускулите и други тъкани.
Методология на отстраняване на мастни клетки

В човешкото тяло мастните клетки са константна величина. Те имат способността да увеличават размера си, но не и да се делят. Целта на охлаждането е чрез елиминирането на 3 от 5-те основни съставки на мастната клетка да постигнем кристализация на поне 30% от мастните клетки в тази зона. Това е неинвазивната алтернатива на липосукцията и цели същият резултат - да освободи депото от количества мастни клетки. Понеже остават по-малко като количество опасността от раздуване на тази зона е ограничена.

Два апликатора с общ обем от 800 куб.см. засмукват мастна тъкан в желана зона от тялото. Cocoon изстудява третираният участък на - 8°C 70 МИН.

След процедурата 20% - 30% от мастните клетки в зоната са унищожени. Естествените метаболитни процеси спомагат за изхвърлянето на отпадналите мастни клетки.

Повторно третиране на същата зона се прави 1 месец по-късно.

 

Предимства:

Неинванзивна
Видими резултати след около 15 дни
Нулев възстановителен период

 

Зони за третиране:

Корем
Паласки
Бедрата
Бричове
Колена
Ръце
Гръб

 

След процедурата на третираното място е зачервено, усеща се изтръпване. При някои пациенти третираната зона посинява, но до седмица изчезва.

Kриолиполизата действа като постепенно извлича телесната топлина от подкожните нива на мазнините.

Процедурата не трябва да бъде по-кратка от 60 минути, за да проникне охлаждането в засмуканата тъкан, като температура е - 8°C. Ефикасността на процедурата е свързана с реакцията на мастните киселини към значителни промени в температурата.

При охлаждане на мастната тъкан при - 8°C, три от съставните елемента биват унищожени. Така охладената мастната клетка губи своите жизнени показатели. Всеки друг апарат за криолиполиза, който охлажда над - 8°C - например 0°C, е неефективен и резултат не може да се постигне. Испанският апарат COOLTECH на фирма COCОON medical е сертифициран от FDA.

Охладената мастна тъкан постепенно се елиминира и се отделя от тялото, посредством естествените метаболитни процеси. Трябва да се има в предвид, че отслабващият ефект от процедурата не е моментален. До 2-3 месеца след 1 процедура се вижда крайният постигнат резултат на зоната…

Протоколи: Минималната продължителност на процедурата е 70 минути. От 1 до 3 процедури на една и съща област се повтарят на всеки 4-5 седмици.

Криолиполизата изключително добре се съчетава в комбинация с Alma Accent или Кавитация.

Предимства
  • Комплексно решение
  • Подходящо за всеки тип кожа
  • Доказана безопастност
  • Бързи, естествени резултати
Консултация

Не се притеснявайте да ни потърсите, за да направим консултация и да изготвим индивидуален пакет от процедури.