Alma Accentuate
Alma Accentuate
Alma Accentuate
BG EN DE

Alma Accentuate

Alma Accentuate е нова технология за премахване на локални мастни натрупвания, базирана на дългогодишни клинични проучвания. Комбинира две патентовани технологии в една комфортна и ефективна процедура.

Процедурата е комбинация от селективно прилагана ултразвукова енергия и точно определена и патентована Alma-честота от 40.68 MHz. Времетраенето за третиране на една зона е 65-70 минути, като по време на процедурата се прикрепват стационарно апликатори върху желаната зона. Процедурата е напълно безболезнена и комфортна, за разлика от повечето процедури за премахване на мастни натрупвания.

 
Зони за третиране:

Коремна област
Бедра - вътрешна или външна част (бричове)
Седалищни части
Мастни натрупвания в областта на кръста

 

Противопоказания на процедурата:

Не трябва да се извърша в области с наличие на тежки разширени вени, дерматит или други кожни лезии, както и по време на бременност и кърмене. Не се прилага и при наличие на метални импланти и пейсмейкър.

След процедурата се наблюдава временно зачервяване на третираната зона, което преминава до няколко часа след процедурата.
Accentuate е технология за премахване на мастни натрупвания, създадена от Alma Lasers (Израел) - утвърден лидер в разработването на апаратура с медицинска и естетична насоченост с над 65 регистрирани във FDA сертификата за терапевтични и естетични процедури.
Акцентирай върху добрите резултати!

Предимства
  • Комплексно решение
  • Подходящо за всеки тип кожа
  • Доказана безопастност
  • Бързи, естествени резултати
Консултация

Не се притеснявайте да ни потърсите, за да направим консултация и да изготвим индивидуален пакет от процедури.