Мезотерапия на коса
Мезотерапия на коса 01
Мезотерапия на коса 02
BG EN DE

Мезотерапия за коса

Мезотерапията е иновативен метод, който успешно се прилага при третиране на различни видове косопад и за ускоряване растежа на косата. Тя стимулира производството на колаген и стимулира клетъчната активност.

Близо една трета от хората страдат от косопад (алопеция), който се появява при различни периоди от живота. Около 40%  от жените страдат от изтъняване на косата и косопад. При мъжете особено около 50 год. процентът е по-висок.

Основното предимство на мезотерапията е, че с няколко процедури може да се предотврати трансплантирането на коса. Това е инжекционна техника, с която директно в кожата се въвеждат коктейли от витамини, олигоелементи, растежни фактори и други субстанции. Убожданията са повърхностни и почти безболезнени. Методът се прилага при мъжки тип опадане на коса и дефлувиум (опадане) при жени, предизвикан от ендогенни и екзогенни фактори - стрес, бременност, онкозаболявания и др. Освен, че се постига стимулиране на космения фоликул, след мезотерапията косата придобива повече блясък и се стимулира растежа и.

Ефекти:
Ревитализация на космените фоликули
Укрепва космения корен
Спомага за поникването на здрава коса
Намаляване на косопада
Подхранване и хидратиране на скалпа

Предимства
  • Комплексно решение
  • Подходящо за всеки тип кожа
  • Доказана безопастност
  • Бързи, естествени резултати
Консултация

Не се притеснявайте да ни потърсите, за да направим консултация и да изготвим индивидуален пакет от процедури.