Guna - Колагенова мезотерапия
Guna - Колагенова мезотерапия
Guna - Колагенова мезотерапия
BG EN DE

Guna – Колагенова мезотерапия

Неинзвазивна мезотерапия GUNA съчетава принципите на класическата медицина и хомеопатията.

Това е т.нар. физиологична регулативна медицина, която възстановява променената структура на тъканите без странични ефекти.

GUNA лаборатория разработи продукти и медицински апарат към тях - GUNAPHORESIS, работещ на принципа на резонансната магнитофореза. Апаратът помага на жените и мъжете да изглеждат естествено по-млади, като тонизира, хидратира и освежава кожата.

Коктейлът е създаден на базата на съвремените знания на физиологичните процеси на кожата. Запазва и възстановява дермата и действа като бариера срещу свободните радикали.

Основният компонент е колагена, който ефективно поддържа и възстановява колагеновите фибри, като по този начин осигурява качествена биомрежа, която придава тонус на кожата и е основната върху която се надграждат всички останали структори и се балансират физиологичните продукти.


За постигане на още по-добри резултати продуктът е с обогатен състав от няколко поддържащи компонента имащи синергично действие:

Аскорбинова киселина ( Витамин C ) - Един от най-важните водоразтворими биологични антиоксиданти, способни да неутрализират свободните радикали.
Магнезиев глюконат е една от основните форми за доставка на магнезий в организма
Витамин B6 има високо антиневротоксично действие
Витамин B2 има антиоксидантно действие
Витамин B1 има антиоксидантно, еритропоетично, антиаретосклеротично и детоксикиращо действие


С помощта на тези активни съставки кожата става видимо по-стегната, порите се затварят, предотвратяват се появата на бръчки и други признаци за застаряване на кожата. Неинвазивната мезотерапия позволява третирането на деликатни зони - устни, горен и долен клепач.


Неинвазивната мезотерапия Guna повдига имунитета на кожата. Не предизвиква фоточувствителност и се прилага през всички сезони.

Поддържа и възстановява колагеновите фибри
Стимулира образвуането на колаген
Действа като бариера срещу свободните радикали
Овлажнява, освежава и тонизира кожата
Забавя стареенето на кожата
Силно противовъзпалително действие

Колагенова мезотерапия Guna може да се прави в комбинация с ClearLift , Фотоподмладяване SSR, PQAge химичен пилинг както и почистване на лице.

Предимства
  • Комплексно решение
  • Подходящо за всеки тип кожа
  • Доказана безопастност
  • Бързи, естествени резултати
Консултация

Не се притеснявайте да ни потърсите, за да направим консултация и да изготвим индивидуален пакет от процедури.