Accent Prime
Accent Prime
Accent Prime
BG EN DE

Accent Prime стягане и премахване на целулит

Радиочестотен лифтинг Accent Prime / Alma Lasers

Accent Prime е комбинирана платформа, която е предназначена за:

Оформяне на лице и тяло
Стягане на кожата
Премахване на целулит
Подмладяване
Заличаване на белези и стрии


С Accent Prime ще върнете самочувствието си акцентирайки върху естествената си красота.

Този апарат предлага селективно третиране
Абсолютно безболезнено
Комбинация от технологии
Комфортни процедури
Без възстановителен период

 

Оформяне на лице и тяло:

Accent Prime™ ефективно премахва упоритите мастни натрупвания, редуцира целулита, стяга кожата и видимо подобрява формата и контура на лицето и тялото.

Комбинацията от специфични ултразвукови вълни селективно разбива мастните депа. Прилагането на радиочестотна (RF) енергия стяга и подобрява структурата и вида на кожата, ускорява метаболизма и стимулира образуването на нов колаген.

 

Стягане на кожата:

С течение на времето кожата губи своята еластичност, появяват се първите признаци на стареене като бръчки, фини линии, неравномерен тен и отпусната кожа.

Accent Prime™ прилага висока радиочестотна (RF) енергия за стягане на кожата, постигане на младежки и сияен вид.Целулит:

Натрупването на мастна тъкан под кожата избутва прилежащата съединителна тъкан, създавайки неравна кожна повърхност и характерния за целулита външен вид.

Alma Accent използва комбинация от радиочестотна (RF) енергия и механичен масаж, за да засили метаболизма на мастната тъкан и да редуцира обема на мастните клетки, стимулирайки лимфния дренаж и постигайки видимо заглаждане на текстурата на кожата.

 

Подмладяване и заличаване на белези:

С възрастта тона и текстурата на кожата ни се променят.

Accent Prime™ прилага Мicroplasma RF технология, за да подобри цялостния тонус и текстура на кожата, състоянието на стриите, заличава повърхностните пигментации, като същевременно забавя процеса на стареене.
Accent Prime™ е отлично решение за премахване на белези от различен произход. С процедурите се постига обновяване на уплътнената тъкан на белега със здрав, нов колаген, подобряване на вида му или напълното му елиминиране.

Предимства
  • Комплексно решение
  • Подходящо за всеки тип кожа
  • Доказана безопастност
  • Бързи, естествени резултати
Консултация

Не се притеснявайте да ни потърсите, за да направим консултация и да изготвим индивидуален пакет от процедури.