fbpx

Медия

Алма Хибрид – изключителна комбинация от три мощни енергийни източника за постигане на несравними резултати

Това е първата и единствена в света технология, която в един импулс доставя три различни лазерни енергии. Тази уникална комбинация води до изключителни резултати в дерматологията и естетичната медицина. Възстановителния период е бърз и незначителен ако се сравни със стандартните фракционирани лазери. Alma HybridTM въвежда съвсем различен принцип в сравнение с досегашното лечение на кожното подмладяване и лечение на белези

Успеха на технологията се крие в комбинацията на аблативно - с престой в къщи и неаблативно - без престой в къщи лазерно лечение, както и патентованата методика от Алма лазер - Импакт технология. Този синергичен ефект осигурява сигурен краен терапевтичен ефект.

CO2laser – аблацията, коагулацията и термалния ефект на тази дължина на вълната определя прецизното използване в дерматологията и естетичната медицина

1570nm laser – мощен неаблативен лазер създаващ ефективен термален ефект водещ да незабавен стимул за синтез на нов колаген в дермата и стимулация на епидермалното обновяване.

IMPACT още известна в медицинските среди като Trans Epidermal Delivery (TED) – патентована ултразвукова технология, която доставя активни субстанции в дермата през създадените от лазерите каналчета в кожата. Това води до увеличаване многократно на резултата от лечението.

HyGridTM - Прецизен и мощен, но напълно безопасен HyGridTM дава възможността на терапевта да извлече ползите от двете технологии CO2 и 1570nm lasers в един апликатор. Лечението може да се персонализира за всеки пациент и всеки проблем в зависимост и от типа кожа. И най-важното без странични ефекти можем за кратко да постигнем видими терапевтични резултати, мотивиращи пациентите.

Медицинската платформа покрива множество дерматологични индикации. Силно впечатляващ е резултата за кожното подмладяване. Дълбокото проникване на трите технологии осигурява мощна стимулация на всички дермални структури за обновяване и съхранение на здравето на кожата.

Alma HybridTM може да се съчетае с повечето естетични процедури, като удължава техния ефект. Процедурата отстранява фините линии, изравнява тена, свива порите, отстранява неравностите по кожата, заличава белезите от акне, уплътнява кожата, има подчертан лифтинг ефект разгръщащ се във времето. С времето кожата засиява, става гладка, млада, свежа, тонизирана, като всеки следващ ден пациентите се радват на каскаден подмладяващ ефект от лечението. Дори и една терапия дава задоволяващ ефект, но експертите съветват да се направи курс от 3 процедури с цел осигуряване на дълготрайност на резултатите.

Hybrid OScar е единствената по рода си технология за лечение на белези от всеки тип – белези от операция, травма, акне, и др. Успеха зависи от мощността на лазера, и тази иновативна платформа може да се похвали с това . Комбинацията от CO2 и 1570nm laser осигурява индивидуален подход за всеки тип цикатрикс, без агресия, но с точност и прецизност на параметрите може да отстрани всеки тип следа от лош спомен. Комбинацията с Impact в края на терапията води до оптимални лечебни резултати добавящи медикамент подбран от дерматолога. И всичко това е подплатено с хистологични резултати и клинични проучвания, доказващи резултатността на комбинираната методика.

Hybrid Soft Lifting още наречен “Lunch time”rejuvenation терапия осигурява дълбоко въздействие върху кожата. Така се постига стегнатост и тонус, гладкост и блясък, изчистване на следите от фотостареенето, заличаване на кожни несъвършенства, свиване на порите, заличаване на бръчки и подчертано подмладяване на лицето, шията, деколте и ръце. В зависимост от началното състояние на кожата след извършване на диагностика и даване на оценка се предлага терапевтичен план включващ бройката сесии за постигане на оптимален ефект

Друг режим на апаратурата с дължина на вълната 1570nm laser се използва за заличаване на белези от акнето.

Безопасен, безболезнен, позволяващ съчетание с локалната терапия за акне, без чувствителност към слънцето, иновативния лазер може да реши окончателно проблемите с кожните несъвършенства.

И не на последно място трябва да се посочи уникалния накрайник за лечение на кожни атрофии каквито са стриите. Борбата с тях не е лека, но вече разполагайки с най- модерната апаратура, безболезнено и атравматично въздействаме с Алма Хибрид върху разкъсаните колагенови фибри и регенерираме дермата. Така заличаваме следите от бързия растеж в пубертета, рязкото отслабване или бременностите и постигаме гладка и здрава кожа.

В ръцете на дерматолога, CO2 лазерите отстраняват всички доброкачествени кожни лезии. След прецизна дерматоскопия, специалистта може да отстрани неоперативно с фокусиран лазерен накрайник папиломи, фиброми, ксантилазми, сирингиоми, кисти и други кожни лезии.

Наличието на иновативната платформа позволява жонглирайки с различните дължини на два типа лазери, аблативни и неаблативни, по най-щадящия за тъканите метод да отстраним кожните доброкачествени образувания.

Абонирай се сега за новини от нас

Абонирай се за бюлетина и вземи ваучер от vivaderma за

-10% отстъпка за процедура
по избор

и още екслузивни оферти