Soprano ICE - трайна епилация
Soprano ICE - трайна епилация
Soprano ICE - трайна епилация
BG EN DE

Soprano ICE - Трайна епилация за лице

Лазерната система Soprano дава възможност на оператора да създава индивидуална програма за епилация за всеки отделен пациент в зависимост от неговия тип кожа и косми. Изборът е възможен благодарение на комбинацията между SHR - In-motion и HR-Stationary технологиите в една платформа.

Преимуществото е и наличие на различни накрайници за епилиране и на големи, и на много малки зони като междувеждие, уши, зоната над горната устна и др.

Специалната капачка за накрайника, която ползваме при епилация на интимните зони осигурява непостижимо за другите апарати ниво на хигиена. Капачката е индивидуална и ограничава прекия допир на накрайника на лазера с кожата в областта на гениталиите. Тази възможност особено се цени от пациентите.

Причината студената епилацията да е толкова различна от останалите методи е третирането с пулсова светлина - голямо количество лазерна енергия, но с малък интензитет нагрява космения фоликул. SHR излъчва множество къси, нискоенергийнии светлинни импулси. Това постепенно и незабележимо за пациента повишава температурата. Наблюдава се премахване на широк спектър от цветни косми, които трудно се повлияват от традиционните лазери и IPL.

Другото му предимство, е че може да се прилага върху тъмен фототип кожа дори през летния сезон. Студената епилация въздейства плавно, постепенно и без болка. С приятни, четковидни движения главата на апарата се плъзга по третираната зона и натрупва енергия. Нежеланото окосмяване е премахнато по елегантен, но категоричен начин.

Разбира се за трайно обезкосмена зона са необходими около 6 процедури, както и при останалите методи серията повторения е обусловена от характера на растеж на космите. Пациентите ни ценят тази лазерна платформа заради неповторимото усещане както по време така и след терапията. При завършване на пълен курс ефектът „гладка, обезкосмена кожа“ се запазва за около 10 години при една поддържаща процедура годишно.

ценоразпис Soprano ICE - Трайна епилация за лице
Цяло лице 100 лв.
Горна устна 30 лв.
Брадичка 55 лв.
Горна устна и брадичка 60 лв.
Бакенбарди 50 лв.
Скули 35 лв.
Вежди 30 лв.
Нос 30 лв.
Уши 30 лв.
Предимства
  • Комплексно решение
  • Подходящо за всеки тип кожа
  • Доказана безопастност
  • Бързи, естествени резултати
Консултация

Не се притеснявайте да ни потърсите, за да направим консултация и да изготвим индивидуален пакет от процедури.